Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا ، حجت‌الاسلام والسلمین محمد مصدق عصر امروز (پنجشنبه) در نشست صنفی بررسی موضوعات روز نهاد وکالت، اظهار کرد: رویکرد ریاست قوه قضائیه نسبت به صنوف مختلف این دستگاه از جمله جامعه علمی، دانشگاهی، حوزوی، کارشناسان، وکلا، مشاوران و … مثبت است و به همین منظور در ماه رمضان دیدارهایی با آنها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: به دنبال این دیدگاه معاونت حقوقی قوه قضائیه بر اساس اختیارات خود در آینده روابط خوبی با این صنوف برقرار خواهد کرد و معتقدیم اگر قانونی تنظیم می‌شود باید فرهیختگان همان صنف حضور داشته باشند و اگر قرار است قانونی برای وکلا تنظیم شود به طور قطع از نظر آنها بهره خواهیم برد.

معاون حقوقی قوه قضائیه با بیان اینکه "جامعه وکالت را جدا از قوه قضائیه تصور نمی‌کنیم"، تصریح کرد: تاکید ریاست قوه قضائیه این است که به عنوان معاونت حقوقی ارتباط با تمامصنوف از جمله کانون وکلا داشته باشیم.

وی درباره گلایه وکلا نسبت به نگاه رسانه ملی و برخی جراید و تیترهایی همچون "وکالت کیلویی چند؟ " اظهار کرد: قوه قضائیه راضی نیست که برخی جراید و رسانه ملی مطالبی را منتشر کنند که وکیل تحقیر شود و موافق این گونه تیترزنی‌ها نیست.

مصدق خطاب به وکلا اظهار کرد: چرا وقتی که یک موضوع امنیتی برای نظام مطرح می‌شود، یعنی اینکه کسی که جاسوسی کرده برای نظام، برخی از وکلا به نحوی وانمود می‌کنند که خود را مدافع آن جاسوس قلمداد می‌کنند؟ این برای نظام جمهوری اسلامی و جامعه وکالت بد است.

وی با بیان اینکه معتقدیم جاسوس هم حق دارد وکیل بگیرد و وکیل نیز از حق وی دفاع کند، افزود: شما عضو نهاد وکالت جمهوری اسلامی ایران هستید، بنابراین معنی ندارد که وکیل برای مطرح شدن خود، همصدا با جاسوس حرکت کند، البته ممکن است از بین هزاران وکیل تنها پنج نفر اینگونه باشند، اما همین پنج نفر این موقعیت نهاد وکالت را پایین می‌آورد.

معاون حقوقی قوه قضائیه تاکید کرد: خوب نیست وکیل در نظر مردم وقتی مسائلی مطرح می‌شود قوه قضائیه به عنوان ارتکاب جرم وی پرونده تشکیل دهد و بهتر است این گونه مسائل در دادگاه انتظامی وکلا بررسی و محاکمه شود.

وی در ادامه در خصوص گلایه کانون وکلا مبنی بر طرح حذف آزمون وکالت، تاکید کرد: قوه قضائیه صد درصد با این طرح مخالف است و عقل نیز با این طرح موافق نیست و هر مؤسسه شخصی و یا دولتی برای جذب نیرو باید گزینش و آزمون داشته باشد.

مصدق همچنین در خصوص برخی تعابیر نادرست همچون وکیل دولتی و غیردولتی، اظهار کرد: این تعابیر درست نیست و می‌توان گفت ما قبول نداریم دو نهاد موازی هم کار کنند، اما طعنه زنی نسبت به یکدیگر در شرایطی که یک قانونی تصویب و نهادی ایجاد شده، درست نیست و باید خارج از مسائل رسانه‌ای، موضوع و تنش‌ها را حل کنیم.

معاون حقوقی قوه قضائیه در پایان تاکید کرد: در برنامه‌ریزی‌های آینده از وکلا استفاده می‌کنیم و این را در عمل به اثبات خواهیم رساند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۴۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات

به گزارش خبرآنلاین البرز؛ مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در دومین جلسه شورای اطلاع رسانی در سال ۱۴۰۳ که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه خبر و رسانه و اهالی قلم گفت: در شرایطی که دشمن هر روز علیه کشور، نظام و ارزش‌های ما قلم می‌زند و توطئه می‌کند، خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم باید در خط مقدم این نبرد پاسخگوی توطئه‌ها باشند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه، با بیان اینکه خبرنگاری یعنی ذوق، سلیقه، علاقه، تیزبینی، حق گویی، حق جویی و تبیین حقایق و واقعیت‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد، عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، جنگ نرم و جهاد تبیین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این وظیفه تک تک ما و اصحاب رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین خدمات و دستاوردهای نظام و مسؤولان در استان البرز اظهار کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم مردم به هر میزان پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و مشارکت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ به همان میزان دشمن ناامید و بر پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور افزوده می‌شود.

ولی پوری با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمن در خصوص خدمات نظام در سطح کشور و استان البرز و با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه باید در مقابله با این سیاه نمایی‌ها قلم بزنند و تشریح و تبیین کنند، خاطرنشان کرد: چهار مؤلفه مطروحه از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات را به عنوان نصب العین خود قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳۰ جلسه به منظور بررسی مسائل مربوط به انتخابات و تصمیم گیری در خصوص زیرساخت‌ها و مشکلات تصریح کرد: انتخابات به عنوان مهمترین رویداد سیاسی کشور، نماد مردم سالاری دینی و اقتدار و عزت مردم است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. در این راستا اصحاب رسانه نقش بسزایی در حضور مردم پای صندوق‌های رأی دارند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904302

دیگر خبرها

  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • کمالوندی: ما به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیستیم
  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه