Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@04:16:59 GMT

اقتصاددانان آرامش نهاد وکالت را برهم نزنند

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۲۷۲۸

اقتصاددانان آرامش نهاد وکالت را برهم نزنند

ایران اکونومیست-رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران گفت:اقتصاد دانان ابتدا وضعیت معیشت را ببینند و سپس وارد حوزه وکالت شوند.

جعفر کوشا رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در نشست خبری صبح امروز خود اظهار کرد: ایراداتی که از نظر قوه قضائیه در آیین نامه کانون‌های وکلا اشکال داشت را بررسی کردیم و مجددا به معاونت حقوقی قوه قضائیه ارسال کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه ارتباط با مجلس گلایه‌هایی داریم گفت: یکی در این حوزه که اقتصاددانان در امور وکالت دخالت می‌کنند و سوال این است که آیا اقتصاددانان برای طرح‌های اشتغالزایی فقط نهاد وکالت را میشناسند؟

کوشا ادامه داد: اقتصاددانان سعی دارند به منظور اشتغالزایی نهاد وکالت را از فصل سوم به فصل چهارم قانون اساسی ببرند و سوال ما این است که چرا با نهاد وکالت اینگونه رفتار میشود و مگر وکلا فرزندان این کشور نیستند؟ جای سوال است که چرا نهاد وکالت اینقدر مورد بی رحمی قرار می‌گیرد و هر روز به بهانه اینکه کسب و کار در کشور رونق یابد مصاحبه‌هایی توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و جز تشویش اذهان عمومی کاری نمی‌کند.

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با بیان اینکه کشور به آرامش احتیاج دارد گفت: ما براساس قوانین کیفیت اخذ وکالت مصوب سال ۷۶ مکلف هستیم فرزندان این کشور را که داوطلبان آزمون وکالت هستند هرساله از طریق آزمون جذب کنیم و به موجب تبصره ماده ۱ هیات سه نفره ظرفیت‌های استانی را بررسی میکنند.

وی ادامه داد: این هیات سه نفره متشکل از رئیس دادگستری، رئیس دادگاه انقلاب و رئیس کانون وکلا دادگستری استان است و حاکمیت می‌تواند از طریق همین هیات ظرفیت را مشخص کند و سوال است که چرا اینقدر هجمه و حمله می‌شود و نهاد وکالت این سوال را مطرح می‌کند که آیا مسئول جذب تعداد کثیر فارغ التحصیلان حقوق کانون وکلا است؟

کوشا بیان کرد: ما از مجلس شورای اسلامی و نمایندگاه محترم انتظار داریم تا با بصیرت و درایت و مدیریت طرح‌هایی را مطرح کنند که ضمن آنکه جوانان به اشتغال گرایش پیدا می‌کنند قوانین موضوعه هم رعایت شود. بهترین بصیرت حاکمیت قانون است و مقام معظم رهبری همواره به این موضوع تاکید داشتند.

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران تصریح کرد: ما اشکالات خود را میپذیریم و البته انتقاد مخربانه را قبول نمی‌کنیم.
اقتصاد دانان ابتدا وضعیت معیشت را ببینند و سپس وارد حوزه وکالت شوند

وی گفت: انتظار ما این است که آینده نگری و آینده پژوهی در طرح‌های مجلس مورد توجه قرارگیرد و اقتصاد دانان ابتدا وضعیت معیشت را ببینند و سپس وارد حوزه وکالت شوند خروجی کار اقتصاد دانان مشخص است آن‌ها به کار خود باید بپردازند و با شعار‌هایی درباره حذف ظرفیت به بهانه رونق اقتصادی آرامش نهاد وکالت را برهم نزنند.

کوشا تصریح کرد: آمادگی کامل خود را برای به کارگیری تمام ظرفیت‌های خود در امور مملکتی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را اعلام می‌کنیم، اما اجازه نمی‌دهیم حاکمیت قانون، استقلال نهاد وکالت به بهانه اشتغال برهم بخورد.
باید سالی یک بار آزمون وکالت را برگزار کنیم

 

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت آزمون وکالت گفت: طبق قانون مکلف هستیم حداقل سالی یک بار آزمون را برگزار کنیم و قرار بود ۲۸ آذر ماه امسال آزمون وکالت برگزار شود، اما به دلیل شرایط حاد کرونا آزمون به ۲۲ اسفند ماه موکول شد.

وی ادامه داد: مجری طرح و آزمون سازمان سنجش است و قرار بر این بود تا ۲۲ اسفند آزمون برگزار شود و پس از صدور کارت آزمون توسط سازمان سنجش و سپس در یک مکالمه تلفنی از سوی یکی از مسولان ستاد کرونا با سازمان سنجش تاکید کرد که آزمون نباید برگزار شود و در حالی که آزمون قرار بود جمعه برگزار شود، اما روز دوشنبه اعلام می‌کنند که آزمون باید لغو شود

کوشا با اشاره به دلیل تعویق آزمون گفت: به دلیل کم بودن تعداد مراکز، آزمون به تعویق افتاد و پس از صحبت با مسئولان سازمان سنجش آن‌ها اعلام کردند که آماده بودند، اما ستاد کرونا از تعویق آن‌ها صحبت کرد.

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران ادامه داد: ما حتی خودمان اعلام آمادگی کردیم تا آزمون برگزار شود، اما هرچه تلاش کردیم موفق نشدیم، سازمان سنجش لیست تمام آزمون‌های خودرا به ستاد کرونا اعلام کرده بود آزمون استخدامی با ۶۰۰ هزار نفر و آزمون دکترا با بیش از ۱۰۰ هزار داوطلب برگزار شد، اما آزمون وکالت با حدود ۶۰ هزار شرکت کننده برگزار نشد.

وی با بیان اینکه ابتدا با برگزاری آزمون مخالفت نشد اظهار کرد: اگر ستاد کرونا علم و آگاهی داشته که آزمون میخواسته برگزار شود بهتر بود که برای افزایش مراکز آزمون اقدام میکرد، اما بعد از صدور کارت، آزمون را به تعویق انداختند و چرا پس از صدور کارت شرکت در آزمون ستاد کرونا آنرا لغو کرد ما از لحاظ فنی برگزاری آزمون را برعهده سازمان سنجش قرار دادیم.
ظرفیت آزمون وکالت ۱۴۰۰ فردا مشخص می‌شود

کوشا افزود: ما باید سالی یک بار آزمون را برگزار کنیم و در اولین فرصت پس از سال، ۲۰ فروردین آزمون وکالت برگزار می‌شود و در همان روز آزمون دستیاری پزشکی و آزمون استخدامی بانک تجارت برگزار می‌شود.

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با اشاره به شرکت کنندگان در آزمون وکالت گفت: در این آزمون ۸۱ هزار و ۵۰۰ نفر شرکت می‌کنند و قرار شد آزمون ۱۴۰۰ زودتر برگزار شود و پس ازتعیین ظرفیت زمان آن مشخص خواهد شد فعلا زمان برگزاری آزمون سال ۱۴۰۰ مشخص نشده و در جلسه فردا صبح مشخص خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نهاد وکالت اقتصاد دانان آزمون وکالت سازمان سنجش برگزار شود ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام قاسم سمیری گفت: کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی «همت» ویژه مدیران و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان در شهرستان دزفول برگزار می‌شود.


وی افزود: ۴۰ نفر از مدیران و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اعم از خواهران و برادران علاقه‌مند به حوزه کارآفرینی و اشتغال در این کارگاه شرکت می‌کنند.


حجت الاسلام سمیری ادامه داد: شناسایی و حمایت از کسب و کار و کارآفرینی ویژه بچه‌های مسجد، بهره‌گیری بهینه از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق شعار سال، اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی، تحکیم اقتصادی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و حمایت از کسب و کار‌های خرد از جمله اهداف برگزاری این کارگاه است.


مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با بیان اینکه این دوره یک روزه امروز، چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت در مجتمع فرهنگی سینمایی دزفول برگزار می‌شود، اضافه کرد: مربی این کارگاه مهدی آقایی کارشناس ستاد کانون‌های مساجد کشور است و دو نفر از کارآفرینان برتر شهرستان دزفول نیز به بیان روند فعالیت خود در عرصه کارآفرینی می‌پردازند.

وی می‌گوید: کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی به همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به فوتبال ایران می‌آید؛ دوره‌ای فشرده برای مربیان برگزار شد
  • برپایی میز خدمت دادگستری در کرمانشاه
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • برهم خوردن تعادل نیکو اشلوتربک هنگام خوشحالی پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • طرح «نذر سلامت» در استان سمنان برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود