Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نحوه آزمون، تدریس و تحول دروس معارف دانشگاه‌ها گفت: دروس معارف در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹، با توجه به تدابیری که از قبل اندیشیده شده بود و تجربیاتی که در اواخر بهار سال ۹۹ به دست آمد با برنامه ریزی منسجم‌تری در دو بخش استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه‌ها و سامانه آموزش مجازی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه برگزاری آزمون دروس معارف

وی درباره نحوه ارزیابی دروس معارف افزود: ۵ تا ۸ نمره از این دروس در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد به عنوان فعالیت کلاسی مکمل و ۱۲ نمره با تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی دانشگاه‌ها ثبت شد، البته اینکه چه نمره‌ای اختصاص داده شود در اختیار استاد و مدیر گروه معارف هر دانشگاه است.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: استاد و مدیر گروه معارف هر دانشگاه می‌تواند نسبت نمره را بر اساس اقتضائات روز هر دانشگاه تنظیم کند، ولی در مجموع نمره به صورت ترکیبی است.

برگزاری آزمون‌ها و دروس معارف در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته

وی افزود: خوشبختانه بیش از ۹ میلیون آزمون در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد برگزار شده که این عدد بسیار خوبی است و زیرساخت‌ها در سامانه آموزش مجازی نهاد براساس استاندارد روز دنیا آماده شده و قطعی اینترنت نداشتیم. آزمون‌ها و دروس معارف در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته، برخلاف سامانه رایج دانشگاه‌ها که در ساعت مشخص کلاس‌ها تشکیل می‌شود دایر بوده و به صورت ۲۴ ساعته در خدمت دانشجویان هستیم.

فاضلی ادامه داد: از نظر مشارکت دانشجویان هم خوشبختانه با مشارکت خوبی از سوی دانشجویان مواجه شدیم به طوری که اغلب دانشجویان که درس معارف داشتند، توانستند از محتوای فرهنگی، تربیتی و حتی مهارتی در کنار درس معارف استفاده کنند.

ایجاد تحول در محتوای دروس معارف

وی افزود: برنامه‌های امسال مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد به سمت ایجاد تحول در محتوای دروس معارف و جذابیت بخشی به مباحثی است که متناسب با ذائقه دانشجویان و جوانان باشد، بر همین اساس بخش تولیدات مجازی را تنوع بیشتری خواهیم داد و به حوزه نیازهای دانشجویان و جوانان در مباحثی مانند مهارت زندگی، سبک زندگی اسلامی، مدیریت خویشتن، مدیریت ارتباط با دوستان و خانواده و حتی اشتغال بعد از دانشگاه توجه داشته و برنامه ریزی لازم را انجام داده‌ایم.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: امروزه میان دانشگاه و بازار کار خلائی احساس می‌شود که متخصصان و فارغ التحصیلان دانشگاه نمی‌توانند به خوبی به عنوان شهروند و فعال اجتماعی و یا به عنوان فردی که در یک حرفه و تخصص فعالیت می‌کند این آمادگی را کسب کنند.

ایجاد نگاه مهارتی به دروس

وی یادآور شد: بر همین اساس ما تلاش می‌کنیم در حاشیه دروس معارف نگاه مهارتی را در درس‌ها ایجاد کنیم.

تدریس دروس و سرفصل‌های جدید معارف در فضای مجازی

فاضلی افزود: اساتید تراز اول در فضای مجازی ما تدریس می‌کنند. استقبال خوبی شده و سرفصل‌های نو و جدیدی را تدریس می‌کنند و نگاهشان به نیاز و سوال دانشجو است امیدواریم نتایج این تولیدات اثر خود را در ترم بهار و ترم‌های آتی با استقبال دانشجویان در متحول تر شدن دروس معارف داشته باشد.

کد خبر 5190120 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها رشته معارف اسلامی دانشجویان خارجی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون استخدامی وام دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران صندوق رفاه دانشجویان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سازمان سنجش دانشگاه صنعتی امیرکبیر مرکز سنجش آموزش پزشکی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد سامانه آموزش مجازی دانشگاه سامانه آموزش مجازی دانشگاه ها دروس معارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم، برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی دست در دست هم دهند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبینار بین‌المللی «غزه و جنبش دانشجویی آمریکا» عصر امروز به همت معانت بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حضور مجازی اساتیدی از دانشگاه‌های آمریکا و برزیل برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این وبینار گفت: موضوع موردبحث امروز، دو اتفاقی است که این روزها در جهان شاهد آن هستیم و هرکدام از منظر خود دارای اهمیت است. موضوع اول «غزه» است؛ مردم این سرزمین ماه‌هاست پذیرای بمب‌ها و بی‌رحمی‌های رژیم آپارتایدی هستند که بیش از 14 هزار کودک را به شهادت رسانده است. در دنیایی که سازوکارهای آن پس از جنگ جهانی دوم به گونه ای بود که دیگر جنگی اتفاق نیفتد، ماه‌هاست مردم بی‌دفاع غزه با سلاح‌های پیشرفته مورد تهاجم قرار می‌گیرند و خشن‌ترین نوع جنگ و نسل‌کشی در حال رخ دادن است.
وی افزود: این اتفاقات نشان داد سازمان‌هایی که تشکیل شده تا از حقوق کودک، زنان و حقوق بشر دفاع کنند، کارآیی ندارند و امروز مردم، جوانان، کودکان  و زنان غزه مورد بی‌رحمانه‌ترین نسل‌کشی تاریخ قرار گرفته‌اند. اینجا فقط بحث فلسطین و غزه نیست؛ بلکه بحث انسانیت است. می‌دانیم که جنگ سرد با شعار حقوق بشر به پایان رسید چرا که حقوق انسان‌ها برای وجدان‌های آگاه بسیار مهم است. این یک روی سکه اتفاقی است که این روزها در حال وقوع است.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: موضوع دوم و روی دیگر سکه «دانشگاه‌های آمریکایی» است. واقعیت این است که دانشگاه‌های آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، در دو حوزه فعالیت داشتند. در یک حوزه علم و فناوری غرب منجر به سلاحی شد که امروز بشر به آن دست یافته است و دانشگاه‌های آمریکا پیش‌قراول آن بودند چرا که دانشگاه‌های آمریکایی در کنار آزمایشگاه‌های بزرگ ملی ایالات متحده، نقش جدی در مسلح کردن دنیای معاصر دارند. درواقع وجدان انسانی دانشجویان نسل جوان آمریکا با حرکتی مواجه شدند که دانشگاه‌هایشان در آن بی نقش نیست. به درستی می‌بینیم اعتراضات دانشجویی همه جا، قطع رابطه با رژیم صهیونیستی را دنبال می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: البته دانشگاه‌های آمریکای در ارزش‌آفرینی و خلق ادبیات فرهنگی نیز نقش جدی داشته‌اند و در دو حوزه فرهنگ و علم و فناوری نقش‌آفرین بودند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشجویان را مؤذن جامعه خطاب کرده‌اند، گفت: این واژه بدین معنی است که دانشجو دیدبانی است که سریع‌تر می‌بیند و به دلیل عدم وجود وابستگی مالی، سریع‌تر به سخن می‌آید. به همین دلیل ملاحظه می‌کنیم که وجدان‌های بیدار و انسان‌های حق‌طلب که در جوانان دانشگاه‌های آمریکا تجلی یافته، اعتراضات جدی نسبت به نسل‌کشی در جهان معاصر انجام می‌دهد و از سلاح‌های مدرن برای کودک‌کشی بیزاری می‌جوید. این روی دوم سکه است که زیبایی‌های این عرصه را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در واقعه غزه، با سیاهی‌ها و سفیدی‌هایی مواجه هستیم؛ سیاهی نسل‌کشی و ارسال سلاح برای آدم‌کش‌هاست. طرف سفید و روشن مردمی هستند که علیرغم خشونت‌ها، ایستاده‌اند و در ادامه ایستادگی نیز وجدان‌های بیدار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های دنیا به ویژه ایالات متحده قرار دارد که با وجود تهدیدهای اخراج و ممنوع الورودی، اعتراضات خود را اعلام می‌کنند.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: بدون شک این اعتراضات بزرگتر از اعتراضات زمان جنگ ویتنام است. اتفاقی که امروز شاهد آن هستیم، پایانی بر کشته شدن کودکان در غزه و قبل از آن در عراق، افغانستان و منطقه آسیای غربی است. سال‌هاست به بهانه‌های واهی کودکان در زمین بازی توسط اسلحه‌هایی که آمریکایی‌ها به منطقه ما سوغات آورده‌اند، کشته می‌شوند. این ساختمان که امروز از کشته‌های بی‌گناه مرتفع شده، چند سالی است که براساس رویه‌های غلط ایالات متحده در منطقه ما بنیان گذاشته شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دو جنگ علیه عراق، اشغال افغانستان، داعش در منطقه شامات و امروز رژیم صهیونیستی در غزه، کشتاری را رقم زده که حاصل آن جز کشته شدن کودکان و زنان و مردم بی‌گناه نبوده است.

وی با بیان اینکه اگر ظلم به حداکثر برسد، موجبات واژگونی را فراهم می‌آورد، گفت: عدالت، ظالمان را محاکمه می‌کند و امروز وجدان‌های بشری در تمام کره خاکی عدالت را طلب می‌کند. بنده به نوبه خود به عنوان یک دانشگاهی؛ از همکارانم و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر دنیا که به عنوان پیشگامان جامعه بشری، پرچم نهضت اعتراض به ظلم و کودک‌کشی و آپارتاید رژیم صهیونیستی در منطقه را بلند کرده‌اند، تشکر می‌کنم. امروز این پرچم و چفیه فلسطینیان نماد مبارزه با ظلمی است که بیش از یک دهه در منطقه ما جاری است.

دکتر طهرانچی در پایان اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنم اکنون که شورای امنیت، سازمان ملل و سازمان‌های ساخته شده برای امنیت‌بخشی، نمی‌توانند امنیت را برای کودکان فراهم کنند، ما دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی و این نسل‌کشی‌ها و کودک‌کشی‌ها دست در دست هم بدهیم. فرقی نمی‌کند چه ایرانی، آمریکایی، عرب، اروپایی، مسلمان، مسیحی، یهودی و... همه باهم در یک شبکه منسجم صدای  خود را به گوش حکمرانان عالم برسانیم که مردم و کودکان برای فردا امنیت می‌خواهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم، برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی دست در دست هم دهند
  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • تظاهرات دانشگاهیان لیبی در حمایت از غزه
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳