Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@10:11:00 GMT

برخی طرح‌ها در راستای تقویت نهاد وکالت نیست

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۹۳۵۶

برخی طرح‌ها در راستای تقویت نهاد وکالت نیست

نائب رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری(اسکودا) گفت: برخی از طرح‌هایی که در مجلس مطرح می‌شود در راستای تقویت نهاد وکالت نیست چرا که این طرح‌ها توسط اقتصاددان‌ها مطرح شده و پشتوانه حقوقی ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ابراهیم کیانی امروز _پنجشنبه ۹ اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت آئین تحلیف پذیرفته‌شدگان آزمون اختبار دوره ۴۴ وکلای دادگستری ایران اسکودا، اظهار کرد: برخی از طرح‌هایی که در مجلس مطرح می‌شود در راستای تقویت نهاد وکالت نیست چرا که این طرح‌ها توسط اقتصاددان‌ها مطرح شده و پشتوانه حقوقی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم دولت و هم قوه قضائیه با بحث کسب و کار دانستن وکالت مخالف هستند اما مجلس همچنان بر این موضوع اصرار دارد طراحان این موضوع هدف حقوقی را دنبال نمی‌کنند، یعنی می‌خواهند قواعد اقتصاد و بازار را در سیستم حقوقی پیاده کنند.

نایب رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری (اسکودا) گفت: در وکالت چیزی به نام زیرمیزی وجود ندارد و با اقدام خوب ریاست قوه قضائیه تعرفه‌های وکالت به روز شده است و حتی از آذرماه سال گذشته که الکترونیکی شدن قراردادها مطرح شد همه قراردادها به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این زمینه شفاف لازم ایجاد شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا، در خصوص تأخیر در آزمون وکالت، تصریح کرد: سه مرجع برای برگزاری این آزمون تعیین تکلیف می‌کنند که اتحادیه کانون‌های وکلا به عنوان مرجع درخواست دهنده آزمون هر سال طبق قانون موظف است درخواست برگزاری آزمون را به سازمان سنجش بدهد و پس از درخواست وظیفه کانون تمام می‌شود و مرجع بعدی سازمان سنجش است که باید این آزمون را برگزار کند و در حال حاضر ستاد ملی کرونا باید اظهار نظر کند اما سازمان سنجش و ستاد کرونا بی‌تدبیری انجام دادند و داوطلبان را تاکنون در بلاتکلیفی قرار دادند چراکه در آذرماه آزمون وکالت قوه قضائیه و در اسفند هم آزمون دکترا را برگزار کردند.

کیانی در ادامه این بحث با بیان اینکه در اسفند ۴۸ ساعت قبل و در فروردین ماه ۱۲ ساعت قبل این لغو آزمون را اعلام کردند، اظهار کرد: اتحادیه کانون‌های وکلا (اسکودا) هم مراتب نارضایتی خود را اعلام کردیم و این بی‌نظمی‌ها ربطی به اتحادیه کانون‌های وکلای کشور ندارد قطعاً تا پایان خرداد ماه در تاریخی که مشخص شود این آزمون برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار ایمنا، گفت: به روزرسانی قوانین را قبول داریم اما با باید رعایت اصول حقوقی در این کار انجام شود و بر روی متن واحدی به توافق برسیم و آن را ارائه دهیم ظرفیت و نحوه جذب وکیل را قوه قضائیه از طریق کانون‌های وکلا یا ماده ۱۸۷ اعلام می‌کند که سال قبل ده هزار نفر اعلام ظرفیت کردند ۱۰۰ هزار وکیل در کل کشور داریم اما از آذر ماه که بارگذاری الکترونیک اعلام شد ۱۷۷ پرونده و قرارداد به ثبت رسیده است و این این بدان معناست که به هر وکیل حتی دو پرونده هم نرسیده است.

قرار نیست همه فارغ‌التحصیلان رشته حقوق وارد وکالت شوند

در ادامه این جلسه شهرام محقق عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، اظهار کرد: سالانه حدود ۸۵ هزار نفر در آزمون ورودی وکالت سراسر کشور شرکت می‌کند که حدود ۵ هزار نفر از آنها پذیرفته می‌شوند، از ابتدای لایحه استقلال کانون‌های وکلا تا امروز ۷۰ سال از عمر آن می‌گذرد حدود ۵۰ هزار وکیل داریم چراکه امکانات و نیاز جامعه ما هم بیش از این نبوده است.

وی در خصوص لزوم ترویج فرهنگ وکالت گفت: ترویج فرهنگ وکالت بر عهده نهادهای فرهنگی است و کوتاهی نهادهای فرهنگی ربطی به نهادهای وکالتی ندارد، قرار نیست همه فارغ‌التحصیلان رشته حقوق وارد وکالت شوند. مشاغلی همچون قضاوت، سردفتری دفاتر ازدواج و طلاق، مشاور حقوقی ادارات و شرکت‌های خصوصی هم وجود دارد، همه نیروی کار نباید در یک قسمت متمرکز شوند اگر برخی واقعاً به دنبال طرح‌های جذب فارغ التحصیلان حقوق هستند باید در دیگر مشاغل به دنبال آن بگردند شرکت‌های خصوصی یا کارخانجات و مشاوران املاک می‌توانند درصد بسیاری از فارغ‌التحصیلان حقوق را وارد کار کنند اما این موضوعات در جامعه ما اجرایی نمی‌شود.

تفاهم‌نامه مؤسسه معاضدت کانون وکلای اصفهان با نهادهای حمایتی

همچنین مرضیه متانت‌فر رئیس مؤسسه معاضدت کانون وکلای دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌هایی برای ارائه خدمات مشاوره‌ای با برخی نهادها مانند زندان مرکزی، زندان نسوان، کانون اصلاح و تربیت، بهزیستی، کمیته امداد، امور بانوان استانداری اصفهان برقرار شده که هر هفته تعدادی از مستشاران کانون وکلای اصفهان به این مکان‌ها برای مشاوره رایگان می‌روند و حتی برای موارد ضروری و مهم این دستگاه‌ها همکاری لازم انجام می‌شود.

وی افزود: تفاهم نامه‌هایی با شورای حل اختلاف استان برقرار شده که مستشاران کانون وکلا به مراجعان این نهاد هم مشاوره‌های رایگان را ارائه می‌دهند همچنین در طبقه همکف دادگستری اصفهان حدود ۲۰ نفر از مستشاران در تمام ایام هفته مشاوره‌های حضوری و تلفنی به مراجعان ارائه می‌دهند، افراد نیازمند می‌توانند برای دریافت خدمات مشاوره‌ای به مؤسسه معاضدت در خیابان نیکبخت روبروی دادگستری اصفهان از شنبه تا پنجشنبه مراجعه کنند.

کد خبر 490188

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ابراهیم کیانی نهاد وکالت وکیل تسخیری وکالت معاضدتی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری اسکودا اسكودا اتحادیه اسکودا رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان وکیل پایه یک دادگستری وکیل خدمات مشاوره ای مشاوره حقوقی مجلس شورای اسلامی استقلال نهاد وکالت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتحادیه کانون های وکلا فارغ التحصیلان وکلای دادگستری کانون وکلای قوه قضائیه کانون وکلا طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یک هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در اصفهان

مدیر کانون‌های خدمات رضوی استان اصفهان از برگزاری بیش از هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در استان اصفهان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، مصطفی حجه‌فروش در نشستی با اصحاب رسانه فرا رسیدن دهه کرامت را تبریک گفته و اظهار داشت: کرامت امام رضا(ع) شامل همه شیعیان و حتی غیر شیعیان نیز شده و انتخاب این ایام به عنوان دهه کرامت بدون مناسبت نبوده است.

وی افزود: همان طور که می‌دانید رئیس‌جمهور در زمان تولیت آستان قدس رضوی، بنا به فرمان مقام معظم رهبری درخصوص رسیدگی به امور مردم و برطرف کردن نیاز جامعه در راستای زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی و غیر، طرح خادم یاری را بر اساس ذوق و علاقه مردم به امام رضا(ع) و خدمت به زائران ایشان مطرح کردند.

استان اصفهان بیش از 10 هزار خادم یار دارد

مدیر کانون‌های خدمات رضوی استان اصفهان با بیان اینکه 150 هزار خادم و خادم یاری در سطح کشور فعالیت دارند،گفت: از این میزان حدود 10 هزار نفر در استان اصفهان هستند و در عرصه‌های مختلف به ویژه بخش فرهنگی و به منظور ارتقای سطح دینی مردم فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه دبیرخانه کانون خدمت رضوی به مناسبت دهه کرامت برنامه‌های مختلفی را در سطح استان اصفهان تدارک دیده است، افزود: امیدواریم بتوانیم به وظیفه دینی و اخلاقی خود در راستای کمک به مردم در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی و توانمندسازی مردم عمل کنیم.

حجه‌فروش گفت: خدمات خادم یاری صادقانه، مخلصانه و بدون هیچ چشم‌داشتی انجام می‌شود و هدف اصلی ارتقای سطح فرهنگی و دینی جامعه است و برنامه‌های این ایام با هدف تاثیرگذاری در مسائل اخلاقی و دینی جامعه برگزار می‌شوند.

دهه کرامت فرصت ترویج زندگی رضوی و کریمانه است

در ادامه سید محمدحسین امامی معاون کانون‌های خدمت رضوی اصفهان به تشریح وضعیت شبکه خادم یاری استان  اصفهان پرداخته و گفت: دهه کرامت فرصتی برای ترویج سبک زندگی رضوی و کریمانه در بین مردم، آرامش دل‌ها و نشاط معنوی جامعه است.

وی با بیان اینکه نقطه عطف شبکه خادم یاران در استان و کل کشور، خدمات به مردم است، افزود: دهه کرامت فرصتی مناسبی برای ایجاد وحدت و پیوند بین نسلی و عمق بخشیدن به باورهای نسل جوان است و امیدواریم با اقداماتی که به نام امام رئوف‌ و مهربانی‌ها انجام می‌دهیم، بتوانیم پیوند معارف دینی نسل جوان را تقویت کنیم.

255 کانون خدمت رضوی در اصفهان فعالیت دارند

معاون کانون‌های خدمت رضوی اصفهان خاطرنشان کرد: مجموعه کانون‌های خدمات رضوی در 24 شهرستان استان اصفهان نمایندگی دارد و حدود 255 کانون خدمت رضوی در کل استان فعالیت می‌کنند که از کانون‌های تخصصی و محلی تشکیل شده‌اند و در عرصه‌های 19 گانه  به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در کلان‌شهر اصفهان 90 کانون خدمت رضوی مستقر است، گفت: در کل استان اصفهان ما بیش از 11 هزار خادم یار و یاور رضوی داریم که خانم‌ها حدود 35 درصد این تعداد را تشکیل می‌دهند.

امامی تاکید کرد: با توجه به افزایش کانون‌ها سال گذشته در شبکه خادم یاری رشد بیش از 145 درصدی داشتیم و تا برین لحظه بیش از 125 هزار گزارش خدمت در سامانه خادم یاری استان ثبت شده است و شبکه خادم یاری استان بیش از 700 هزار خدمت مختلف به مردم ارائه داده است.

بیش از هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در استان اصفهان برگزار می‌شود 

وی در بخش دیگری از سخنانش به تشریح برنامه‌های دهه کرامت در سطح استان پرداخته و گفت: در دهه کرامت بیش از هزار برنامه در سطح استان برگزار خواهد شد و قرار است که روز 21 اردیبهشت ماه مصادف با میلاد با سعادت حضرت معصومه(س)، برنامه‌های دهه کرامت با تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب و شهدا در محل گلستان شهدا آغاز شود و بعد از آن جشن ویژه دختر با عنوان " دختر ماه" برگزار خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول قرار است که روز 21 اردیبهشت ماه 5 پرچم مزین به نام امام رضا(ع) به صورت نمادین در 5 نقطه شهر به اهتزار در بیاید.

جزئیات برنامه دهه کرامتاجرای 500 عنوان برنامه در دهه کرامت در فارس

برپایی غرفه‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی در گذر چهارباغ 

معاون کانون‌های خدمت رضوی اصفهان خاطرنشان کرد: در دهه کرامت غرفه‌های فرهنگی ما در زمینه‌های مختلف مشاور حقوقی، مشاوره و مددکاری، سلامت، کتابخوانی و غیره در گذر فرهنگی چهارباغ به مدت یازده شب برپا می‌شود و همچنین در این ایام به مناسبت دهه کرامت جنگ‌های شبانه را در همین مکان خواهیم داشت.

به گفته این مقام مسئول پخش رادیوی رضوی(از ساعت 17 الی 19)، برپایی غرفه‌های خدمت‌رسانی در گلستان شهدا و خیابان امام رضا(ع)، برپایی شب شعر رضوی در کنار آرامگاه صائب تبریزی، مراسم کوهدشت خانوادگی خادم یاران و عموم مردم در کوه صفه، برپایی سفر کریمانه در یکی از محلات اصفهان، تجلیل از خادمان ملت، آتش‌نشان‌ها، نیروهای اندادی، پارکبان‌ها از جمله ویژه برنامه‌های این ایام است.

اجماع بزرگ امام رضایی‌ها در اصفهان

امامی ادامه داد: در روز 26 اردیبهشت ماه به مناسبت سالروز اشغال فلسطین توسط رژیم منحوس صهیونیستی همایش و اجتماع ابنا الرضا(ع)، جوانان رضوی و مقاومت اسلامی در محل امامزاده محسن(ع) برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: روز میلاد امام رضا(ع) اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در گذر فرهنگی چهارباغ خواهیم داشت و مسیر حرکت از سمت میدان انقلاب به سمت میدان امام (ره) خواهد بود و جشن بزرگ میلاد پس از نماز مغرب و عشاء، همراه با مخت کیک 88 متری در میران امام برگزار می‌شود. همچنین قرار است که در این ایام با همکاری ستاد دیه استان 8 زندانی در قالب پویش نذر امام آزاد شوند.

انتهای پیام/170/.

دیگر خبرها

  • جذب ۱۵۰ هزار خادمیار رضوی در استان اصفهان
  • گام بلند منطقه ۱۰ اصفهان در آموزش تفکیک از مبدا پسماندها به دانش‌آموزان
  • ضرورت تقویت همدلی و همبستگی در امت اسلامی
  • برگزاری یک هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در اصفهان
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری