Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) درباره دلیل تاخیر در انتشار آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

داوطلبان گرامی آزمون کارآموزی وکالت اطلاع دارند که برگزاری این آزمون در سال جاری به دلیل ابلاغ «آیین‌نامۀ‌ اجرایی لایحۀ قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری» دچار موانعی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این رسماً اعلام شده که آیین‌نامۀ مورد نظر به دلیل اینکه در موارد متعددی، بر خلاف نص «لایحۀ قانونی استقلال کانون‌ وکلای دادگستری» است، از نظر نهاد وکالت قابل اجرا نیست. بااین‌حال، ازآنجاکه تلاش‌ها، خواست و سرنوشت داوطلبان آزمون وکالت همواره برای مدیران نهاد وکالت حایز اهمیت بوده و از آن مهم‌تر، برگزاری آزمون وکالت جزء اختیارات و تکلیف قانونی نهاد وکالت است، در اجلاسیۀ اخیر هیأت عمومی اتحادیۀ سراسری کانون‌های وکلای دادگستری، با هدف رفع موانع برگزاری آزمون، تصمیماتی مصوب و در این باره اطلاع‌رسانی گردید. ولی باوجود این مصوبه هم، متأسفانه برخی مداخلات غیرقانونی استمرار یافت و مانع‌تراشی در مسیر برگزاری آزمون خاتمه پیدا نکرد. در تمام هفته‌های گذشته نهاد وکالت مستمراً در تلاش بوده تا ازطریق رایزنی‌ و گفت‌وگو موانع موجود را برطرف و مقدمات برگزاری آزمون را فراهم کند.

این تلاش‌ها نهایتاً در روز چهارشنبه، ۲۳ دی‌ماه، منجر به تفاهم سه‌جانبه‌ای با حضور نمایندگان نهاد وکالت، معاونت حقوقی و امور مجلس قوۀ قضاییه و سازمان سنجش گردید و بر اساس مصوبه این جلسه، انتشار قریب‌الوقوع آگهی از سوی روابط‌عمومی اسکودا اطلاع‌رسانی شد. متأسفانه متعاقب این جلسه و علی‌رغم تفاهم مورد نظر، باز هم در اقدامی سوال‌برانگیز، از انتشار آگهی آزمون ـ‌که قرار بود حداکثر تا روز دوشنبۀ هفتۀ جاری توسط سازمان سنجش منتشر شودـ ممانعت شده است. نهاد وکالت باوجود اینکه هیچ نقشی در این مانع‌تراشی‌ها ندارد، ضمن عرض پوزش به محضر داوطلبان گرامی، به استحضار این عزیزان می‌رساند که به تلاش‌ها برای برگزاری آزمون در تاریخ ۲۰ اسفندماه و هم‌زمان حفظ استقلال کانون وکلای دادگستری ادامه خواهد داد. برگزاری آزمون کارآموزی وکالت به‌موجب قانون، تکلیف نهاد وکالت است و در این مسیر ضمن به‌رسمیت‌شناختن نظارت مراجع قانونی در چهارچوب قوانین، به هیچ عنوان زیر بار دخالت‌های فراقانونی و غیرقانونی نخواهد رفت. نهاد وکالت بی‌تردید از اضطراب، نگرانی و رنج تحمیل‌شده به داوطلبان گرامی و خانواده‌های آنان به دلیل تأخیر مکرر در انتشار آگهی آزمون آگاه است و به سهم خود از ایجاد چنین شرایطی که کاملا ریشه بیرونی دارد، ابراز تأسف می‌کند. داوطلبان گرامی آزمون وکالت، حتماً تأیید می‌نمایند که برگزاری این آزمون درصورتی‌که با خدشه به استقلال نهاد وکالت و آیندۀ این عزیزان همراه باشد، نه‌تنها اقدامی غیرقانونی است بلکه گامی برخلاف حقوق مصرح ملّت در قانون اساسی به شمار می‌رود که سرزنش مردم ازجمله فرزندان عزیز ما، خانوادۀ شریف وکالت و نسل‌های آینده را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسکودا اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران آزمون وکالت انتشار آگهی آزمون وکلای دادگستری داوطلبان گرامی برگزاری آزمون آزمون وکالت نهاد وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  

در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران، بیانیه‌ای توسط شرکت‌کنندگان منتشر شد.

به گزارش مشرق، در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بیانیه‌ای توسط شرکت‌کنندگان منتشر شد که به شرح زیر است؛

در خاتمه کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران که از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در شهر اصفهان برگزار شد؛ ما، شرکت‌کنندگان (دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و مهندسان) ICNST2024 از جمهوری اسلامی ایران و به ویژه انجمن هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی ایران، پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و دانشگاه‌ها به خاطر برگزاری این رویداد مهم سپاسگزاریم. در خاورمیانه، ایران همواره در خط مقدم پژوهش و نوآوری هسته‌ای و میزبان همایش‌های مرتبط بوده که حاکی از تعهد این کشور به تقویت همکاری‌ها و تبادل دانش در این زمینه حیاتی بوده است. مباحث و گفت‌وگوهای علمی مطروحه در این گونه از همایش‌ها در شکل‌دهی آینده دانش هسته‌ای و کاربردهای آن در دنیا (خاورمیانه) موثر خواهد بود.

این همایش، محفلی پیشرو برای محققان، دانشمندان، مهندسان، و کارشناسان صنعت فراهم کرد تا در آن به تبادل اطلاعات و نظرات در خصوص پیشرفت‌های اخیر، چالش‌های پیش‌رو و نوآوری‌های حوزه‌های مرتبط با علم و فناوری هسته‌ای بپردازند.

این همایش شاهد برنامه‌های متنوعی اعم از سخنرانی‌های کلیدی، نشست‌های عمومی و میزگردها بود و مقالات متعددی به صورت شفاهی و پوستری در طیف وسیعی از موضوعات از جمله محورهای زیر ارایه شد:

- طراحی، بهره برداری و ایمنی راکتورهای هسته‌ای
- مدیریت چرخه سوخت هسته‌ای و دفع زباله
- سپر هسته‌ای و حفاظت در برابر تشعشعات
- مواد هسته ای و یکپارچگی ساختاری
- فناوری های پیشرفته هسته‌ای و کاربردهای آن‌ها
- انرژی همجوشی و فیزیک پلاسما
- سیاست هسته‌ای، مقررات، و تلاش‌ برای منع اشاعه
- پزشکی هسته‌ای و رادیوداروها

این رویداد فرصت بی‌نظیری برای شرکت کنندگان فراهم کرد تا در گفت‌وگوهای میان‌رشته‌ای مشارکت داشته باشند، به اشتراک یافته‌های پژوهشی بپردازند و همکاری‌ها را با هدف تقویت نوآوری و پیشرفت در علم و فناوری هسته‌ای گسترش دهند. شرکت کنندگان از فرصت ارتباط با همتایان و پیشگامان صنعت، سیاست گذاران و دانشگاهیان بهره‌مند شدند.

به عنوان شرکت کنندگان این کنفرانس، باعث خرسندی است که گلچینی از جملات را از متون ارسال شده توسط پروفسور میخائیل کوالچوک، رییس مرکز تحقیقات ملی موسسه کورچاتوف روسیه باز نقل کنیم:

معتقدم دانشمندان ایرانی سزاوار احترام عمیق هستند. علیرغم اینکه بیش از 40 سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و سطح‌ بالای تخصص خود به موفقیت دست یافته‌اند و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کرده‌اند.
من عمیقا معتقدم که الگوی موفق توسعه علمی و فناوری ایران و روسیه که تحت فشارهای خارجی بوده‌اند، برای مواجهه با چالش ها و تهدیدهای نوین برای هر دو کشور بسیار حائز اهمیت است.

بحث‌های صریح، همکاری‌ و تشریک نظرات و تبادل بهترین شیوه‌ها در طول برگزاری همایش ترغیب شد؛ شرکت‌کنندگان به بررسی راه‌حل‌های نوآورانه پرداختند، با چالش‌ها مقابله کردند و از فرصت‌ها برای استفاده از ظرفیت علم و فناوری هسته‌ای به نفع همه بهره‌مند شدند.

هدف از برگزاری این همایش؛ تقویت ارتباطات، بهبود مشارکت و پیشرفت در مرزهای علم و فناوری هسته ای بود. لذا، توصیه می‌شود که این شتاب و تعهد ظهور یافته در برگزاری ICNST2024 در تعاملات آتی نیز پیگیری شود تا سرانجام منجر به گفت‌وگوهای چندجانبه‌ای شود که برای گذار هسته‌ای پیش رو حیاتی است.

ما به عنوان شرکت کنندگان، از مسوولان محترم جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم برای رونق بخشی به صنعت هسته‌ای و توجه به آینده شغلی دانشجویان، حداقل هر دو سال یک بار کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای برگزار شود.

ما به عنوان شرکت کنندگان مراتب قدردانی صمیمانه خود را از جناب آقای دکتر کریمی‌ثابت، رییس انجمن هسته ای ایران و جناب آقای مهندس محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران با عنوان متولی برگزاری کنفرانس و حمایت‌های بی دریغ و سایرحامیان مالی و تمامی مقامات محلی ابراز می‌کنیم.

در پایان، توفیق این رویداد مهم را به روح پاک استاد مجید شهریاری تقدیم می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  
  • برگزاری یک هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در اصفهان
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند